Forside Nyheder

HP-laptop – nu med spionvideo


En HP-laptop havde “bonusindhold” med ombord, da en svensk computerejer erhvervede sig den i lørdags.


En svensk bruger af det sociale debat- og contentsite Reddit delte lørdag en pudsig oplevelse med resten af Reddit-community’et. Han havde netop været nede i sin lokale computerbiks og havde købt en ny HP-laptop.


Men da han tændte for den for første gang, gik den ikke igang med at starte en frisk installation af Windows op. I stedet var der en “brugt” version af Windows ombord. Og da brugeren begyndte at kigge dokument-mappen igennem, fandt han en video.


Videoen er en optagelse fra et samlebånd, formodentlig fra den kinesiske fabrik, hvor HP-computeren er blevet sat sammen. Den viser i hvert fald en række asiatiske arbejdere, der stille og roligt tester laptops, der langsomt triller ud af båndet.


Der sker ikke noget udpræget kontroversielt på videoen, men det giver et indblik i en verden, vi normalt ikke ser, og er et eksempel på at der kan ske smuttere under selv de allermest kontrollerede forhold.


Du kan se videoen HER.

Annonce