Forside * Nyheder

Knap en bajer op med din iPhone


Der var engang, hvor en rigtig mand havde pungen i den ene baglomme, en kam i den anden og altid havde en øloplukker i nøglebundtet, klar til at knappe en bajer op, både i og udenfor arbejdstiden.


Siden er vi alle blevet raffinerede gadgetbrugere med kreditkortholdere istedet for pung, og rodet eller kort hår i stedet for kam. Men skulle man nu savne den der øloplukker, er der godt nyt. Nu kan du nemlig købe et cover til din iPhone, der har en øloplukker indbygget.


Det er den danske iPhone Cover-netbutik CoverMe, der har hevet Opena, som coveret hedder, til landet. Opena er skabt af to fyre fra et andet land, der godt kan lide en øl i sommervarmen, nemlig Australien.


Selve coveret er lavet i hård plast og beskytter som normalt mod stød, men har så bare lige den ekstra detalje, at en øloplukker kan skydes ud fra bunden, altid klar til at gå krig med en kapsel.


Opena koster 245 kroner og kan bestilles fra Coverme.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.