Forside Nyheder

Kort nyt


 


Pinnacle på nye hænder


Producenten af video-redigeringssoftwaren Pinnacle Studio, samt mange andre video-produkter til især den professionelle verden, kommer nu på nye hænder.


Avid har solgt hele produktlinjen til Corel Corporation inklusiv nogle af Avids egne produkter som Avid Studio og Avid Studio for iPad, Pinnacle Studio, Dazzle og tilbehør.


Corel overtager også reklamation og garanti-forpligtigelser.


 


iPhone Navigon med Google Streetview


Med udsigten til at Google Streetview forsvinder ud af iPhones med opdateringen til iOS 6, så lader det til at Googles populære tjjeneste vender tilbage i andre Apps.


Navigon har netop annonceret version 2.1 af deres GPS-software til iPhone, og en af nyhederne her er Google Streetview. Men ikke helt som det kendes fra et Google kort, her dukker billedet af destinationen op når du nærmer dig. Så du kan se hvordan huset/bygningen ser ud.


 


LG hædret for OLED TV mm.


LG Electronics (LG) har modtaget priser for tre af deres produkter ved International Design Excellence Awards ? verdens førende konkurrence om produktdesign.


LGs 55-tommer OLED-tv, verdens største og tyndeste OLED-fjernsyn, modtog en sølvmedalje fra juryen, og LG CINEMA 3D Smart TV fik en bronzemedalje for den unikke kombination af elegant design og raffinerede 3D- og Smart TV-funktioner.


Den tredje pris, en sølvmedalje, gik til et af LGs produktkoncepter.

Annonce:
Forrige artikelLad 3D-kortkrigen begynde
Næste artikelNy TV-kanal: Canal8 Sport
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.