Forside Nyheder

Lanceres Office til iPad i aften?


 


Mandag aften dansk tid har Microsoft inviteret til pressemøde, og selvom der ikke blev hasteindkaldt på samme kaotiske vis, som da firmaet introducerede deres Surface-tablet, er der stadig usædvanlig meget hemmelighedskræmmeri omkring pressemødet.


Flere websites hævdede dog over weekenden, at pressemødet kom til at handle om Office, og især Office 2013, den næste version af Microsofts populære kontorpakke. Enkelte bloggere spekulerer endda videre. For igennem flere måneder nu, har der flydt en lind strøm af spionfotos af Office kørende på en iPad. Så der er dem, der håber på, at lanceringen mandag aften også kommer til at indeholde en ny Microsoft-gæst i Apples App Store.


Men hovedbudskabet bliver sandsynligvis en præsentation af den næste Office-version med fokus på, hvordan denne spiller sammen med Windows 8, der kommer til oktober. Og så måske lidt snak om Office 365, Microsofts sky-udgave af kontorpakken.


Recordere er til stede ved pressemødet og vil rapportere derfra.

Annonce