Forside Nyheder

Nu er BIG JAMBOX her!


 


Trådløs bluetooth-streamer, designet til at levere en stærk, fyldig lydoplevelse i store rum, indendørs såvel som udendørs.


Jawbone er nu klar med BIG JAMBOX, en bærbar trådløs højttaler designet til at levere en stærk, fyldig lydoplevelse i store rum, indendørs såvel som udendørs.


BIG JAMBOX forbindes trådløst med enhver Bluetooth®-enhed ? smartphones, tablets og computere ? med henblik på at streame musik, film, spil og telefonopkald af høj kvalitet i alle omgivelser.


Vægten er blot 1,2 kg og under “motorhjelmen” finder man et lufttæt kabinet udstyret med patenterede neodym-drivere og to modstående, passive basenheder. Avanceret digital signalbearbejdning og dynamisk equalizer-teknologi sikrer, at alle audiotyper ? det være sig musik, film eller samtale ? lyder godt både indendørs og udendørs samt ved alle lydstyrker.


Et indbygget, genopladeligt litium-ion-batteri giver op til 15 timers uafbrudt afspilning og 500 timers standby på en enkelt opladning.
 


 Familie-foto. Tre stk. Big Jambox, sammen med en Jambox samt iPhone og iPad.


 


BIG JAMBOX er også en højttalertelefon af høj kvalitet (opfylder betingelserne for type 1). Den er udstyret med en retningsuafhængig mikrofon, der giver 360-graders lydinput med forbedret ekkoundertrykkelse og fuld duplekskommunikation, så håndfri i kontor eller hjem går klarere igennem.


Der er også en social funktion, i det der er mulighed for at parre flere Bluetooth-enheder med samme BIG JAMBOX. Så familie, kolleger og  venner kan skiftes til at være DJ. Lytterne kan styre musikken fra deres smartphone eller tablet eller ved at bruge knapperne på BIG JAMBOX til at skrue op og ned for lyden og stoppe, afspille eller springe over numre.


Adgang til Jawbone MyTALK, hvor du kan downloade audio-apps, softwareopdateringer og brugerdefinerede funktioner til din højttaler.  Du kan vælge den stemme, der annoncerer batteriets levetid og opkalds-id, eller du kan tilpasse Talk-knappen, så den aktiverer din favoritfunktion.


BIG JAMBOX bliver endnu smartere med tiden, efterhånden som der udsendes nye opdateringer.


 


Pris og tilgængelighed


Big Jambox fås i rød, hvid og grå.


Det er på markedet nu, til en vejledende pris af kr. 2.495,- (tjek dagspriser)

Annonce