Forside Nyheder

Nu får AV-receiveren også WiFi og Airplay


 


Sonys nye 7.2-kanals surround-receiver er verdens første med indbygget Wi-Fi (trådløs uden adapter).


Sonys STR-DN1030 er en AV-receiver (surround forstærker) med 7.2-kanaler og 120 watt per kanal. Den byder også på en verdenspremiere, ifølge Sony er dette den allerførste af slagsen med indbygget Wi-Fi og Airplay.


?Vi har designet STR-DN1030, så du hører filmens lyd præcis, som instruktøren har ønsket det,? forklarer Andreas Ritterfeldt, Nordic Product Manager for Home Audio Video hos Sony Nordic. ?For at skabe ægte filmisk lyd, anvender STR-DN1030 HD Digital Cinema Sound ? en specialiseret teknologi, som er blevet udviklet af Sony Pictures-teamet efter omhyggelige undersøgelser af Hollywood-lydoptagelser. Sony Pictures har vundet 12 Oscars for bedste film, så de ved, hvad der skal til for at skabe fantastisk lydkvalitet til film.?


  


Trådløs netværk


STR-DN1030 er verdens første AV-receiver der byder på Apple Airplay sammen med indbygget trådløs tilslutning, altså direkte WiFi-tilslutning uden yderligere lan-adapter, usb-stick eller andet.


Det betyder at du kan streame musik fra din iPhone, iPod eller iPad via indbygget AirPlay eller nyde musik og film fra din pc, tablet eller andre netværksenheder med indbygget Wi-Fi.


Der er også mulighed for at benytte Sonys musiktjeneste, Music Unlimited, der byder på musikstreaming per abonnement med et katalog på 15 mio. numre.


Sonys automatiske rumkalibrering hedder Advanced Digital Cinema Auto Calibration, den optimerer indstillingerne til surround-lyden baseret på hvor dine højttalere er placeret. Der er også forskellige DSP (Digital Signal Processor) indstillinger, så rummet kan lyde som en Jazz-klub, et stadion eller en koncersal hos Berlinerfilharmonikerne m.fl.


Der er fem HDMI-indgange, en HDMI-udgang, en USB 2.0-indgang og indbygget Wi-Fi og AirPlay. Yderligere kan STR-DN1030 bruges sammen med Sony Media Remote app, så du kan bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening.


  


Pris og tilgængelighed


Sony STR-DN1030 er tilgængelig fra august 2012.


Den vejjledende udsalgspris er kr. 5.500,-

Annonce