Forside Nyheder

Nu kommer Venner i HD


Fra komedieserien “Venner” ses (fra venstre) David Schwimmer som Ross, Jennifer Aniston som Rachel, Courteney Cox som Monica, Matthew Perry som Chandler, Lisa Kudrow som Phoebe og Matt LeBlanc som Joey.


 


Komedieserien Venner får nyt liv i dit TV fra på mandag. For første gang kan den gamle serie ses i HD (og 16:9).


Slut med den gamle slørede udgave i 4:3 format. Fra på mandag d. 23. juli genopstår serien Venner i HD, og dermed også 16:9 format på TV for første gang.


For alle ?Venner?-fans vil serien herefter opleves i en langt bedre og ikke-grynet kvalitet ? både på TV 2s SD-kanal, på TV 2 Zulu og på TV 2s HD-kanal. Og allerbedst bliver kvaliteten og tv-oplevelsen naturligvis på TV 2 HD, fortæller TV 2.


 Åbningscenen fra Pilot-afsnittet til Venner i HD.


 


Når det overhovedet kan lade sig gøre at lave HD-versioner af en gammel tv-serie, som blev igangsat i 1994, skyldes det, at ?Venner? i sin tid blev produceret på 35 mm film. Herfra kan der laves helt nye kopier i HD-kvalitet.


“Vi efterspurgte flere gange hos distributøren, om det kunne lade sig gøre at få ?Venner? i HD, og i første omgang fik vi årgang 1 i HD. Siden har distributøren fortsat produktionen af HD-udgaver af resten af serien, og nu får vi alle ?Venner?-sæsonerne løbende i HD”, siger logistikchef Jørgen Badstue, TV 2.


   


De “nye” Venner sendes på TV 2 i den kommende uge ? dagene 23.-26. juli ? og herefter holder serien pause to uger under OL. Fra uge 33 er ?Venner? tilbage på TV 2 mandag-torsdag med to daglige afsnit mellem klokken 17.05 og 18.


På TV 2 Zulu sendes ?Venner? fast mellem  klokken 19.10 og 20.00 alle ugens dage pånær søndag.

Annonce