Forside Produkter HiFi & Surround

Nye trådløse højttalere fra Sony


Sony SA-NS510


 


Slip musikken fri. Sony lancerer flere nye trådløse højttalere med Airplay.


Med Sonys nye, trådløse højttalere kan du tage musikken med dig overalt i hjemmet ? og hvis du bruger en iPhone, iPad eller iPod Touch som musikkilde, kan du nemt streame musikken via AirPlay.


Du kan endda synkronisere flere af de trådløse højttalere og Sonys øvrige netværksenheder, så du har en komplet trådløs løsning, hvor du kan høre den samme musik i hele huset ? uden at have besværet med at trække kabler for at forbinde de forskellige enheder.


Når alle enheder er kørende på dit Wi-Fi hjemmenetværk, kan du streame musik direkte fra din pc.


 Sony SA-NS410


 


 


 


 


Lyd fra alle vinkler


Selvom de nye trådløse højttalere fra Sony har beskedne dimensioner, spiller de rummet op med fyldig lyd. Modellen SA-NS310 er udstyret med en full-range basenhed og leverer 360-graders lyd.


Modellerne SA-NS410 og SA-NS510 tager lyden til et endnu højere niveau med fire diskantenheder, der skyder musikken ud fra højttalernes center og en integreret basenhed, som ifølge Sony tilsammen skaber stor, kraftfuld og fyldig lyd der spredes rundt i lokalet.


 Sony SA-NS310Nem opsætning og betjening


De trådløse højttalere er kompakte og lette, så de er nemme og håndtere og flytte rundt i hjemmet. Det eneste, du behøver, er en strømkilde og så er du faktisk kørende. Modellen SA-NS510 er også udstyret med et genopladeligt batteri, der giver dig op til 5 timers afspilning og giver dig endnu mere frihed til at tage musikken med rundt, så længe du er inden for dit hjemmenetværks rækkevidde.


Musikafspilningen kan styres på flere forskellige måder, herunder via AirPlay, men du kan også downloade Sonys gratis app, Network Audio Remote, til din smartphone, tablet eller Walkman. App?en lader dig ikke kun styre dine trådløse højttalere, men også din favoritmusik fra Music Unlimited eller alle internet radiostationer.


 


Pris og tilgængelighed


Sonys nye trådløse højttalere er tilgængelige fra slutningen af august. Priserne er:  • SA-NS310:  kr. 1.200,-
  • SA-NS410:  kr. 2.100,-
  • SA-NS510:  kr. 2.800,-

Annonce