Forside Nyheder

Nyt spionfoto afslører større iPhone 5


Websitet KitGuru har fået fat i, hvad de mener er billeder af den nye iPhone 5…eller i hvert fald dens chassis.


Både størrelse, skærm og udseende stemmer dog overens med de mange spionfotos, der er kommet frem for nyligt af telefonen, der forventes lanceret til oktober.


Men KitGurus billeder viser dog en enkelt ting, som mange sikkert vil være interesserede i, og det er, hvor stor skærmen er. Kigger man nøje efter på billederne, kan man se, at skærmen ganske som ventet udnytter langt mere af pladsen på kroppen end skærmen f. eks. gør på iPhone 4.


Samtidig er selve telefonen ikke voldsomt meget højere end iPhone 4, måske et sted mellem 5 og 8 mm. Det synes at bekræfte de rygter, som er gået forud for iPhone 5 omkring en skærmstørrelse på ca. fire tommer, mod de nuværende 3,5.


Du kan selv kigge nærmere på KitGurus billeder, og vurdere deres ægthed HER.

Annonce