Forside Produkter HiFi & Surround

Omdan B&O-højttalerne til trådløs streaming


Bang & Olufsen Playmaker er en modtager til streaming, der omdanner de aktive B&O-højttalere til et trådløst musiksystem med DLNA og Apple Airplay.


Den ultimative digitale musikoplevelse er lige blevet trådløs. Sådan introducerer Bang & Olufsen deres seneste produkt: Playmaker.


Playmaker gør streaming af digital musik til et par high-end højttalere lettere end nogensinde. Kombiner den trådløse modtager med et par aktive B&O-højttalere, og så er de klar til trådløs streaming fra smartphone eller tablet.


Alle Bang & Olufsens højttalere er aktive og har derfor forstærkere bygget ind i de enkelte kabinetter. Musikken på en smartphone eller tablet kan nydes ved at slutte Playmaker til et par BeoLab højttalere ? en forstærker er ikke nødvendig.


Playmaker er desuden udstyret med en avanceret D/A konverter, som ifølge B&O sørger for at bringe det bedste frem i den digitale musik.


  


Playmaker er kompatibel med Apples AirPlay og DLNA og kan derfor streame hvad som helst fra en hvilken som helst smartphone, tablet, Mac, pc eller medieserver.


Playmaker er perfekt til hjem, hvor hvert familiemedlem hører forskellige musikgenrer på forskellige måder. Alle kan streame deres egen musik fra en smartphone eller anden enhed til Playmaker.


Regulering og deaktivering af lyd kan styres via den håndholdte enhed, med Bang & Olufsen fjernbetjeningen eller på selve Playmaker. På den måde er det nemt for besøgende at dele et musiknummer. Derudover kan man tilføje Playmaker enheder i hjemmet, så man kan synkronisere lyden i alle rum, sende opera til ét rum og hiphop til et andet eller oprette så mange musikzoner, som man vil.


Playmaker er lige så nem at sætte op, som den er at bruge, og den finder lynhurtigt det ønskede trådløse netværk.


Med app’en Bang & Olufsen BeoSetup er opsætningen klaret på få minutter, men det er også muligt at trykke på knappen i bunden af Playmaker for at oprette forbindelse til en trådløs router. Al den nødvendige streamingteknologi er pakket ind i den diskrete hvide enhed, som er lille nok til at blive gemt væk på en boghylde.


 


Pris og tilgængelighed


Playmaker er i Bang & Olufsen butikkerne fra medio juli 2012.


Den vejledende pris er kr. 2.999,-

Annonce