Forside Nyheder

Onkyo med musik-streaming fra smartphone


En af mulighederne for musik-streaming er via ny bluetooth adapter.


 


Stream musik direkte fra iPod, smartphone og tablet til Onkyos seneste surround receivere, eller via ny bluetooth adapter.


Nu får Onkyo-købere endnu flere muligheder, med nyheder indenfor musikstreaming fra smartphone og tablet.


Den nye Onkyo Remote 2 App for iOS gør det muligt at streame musik, direkte fra iPod Touch eller iPhone, og til Onkyo’s 2012-modeller surround-receivere med netværk. Det samme gælder Onkyo tunere og mikrosystemer med netværk.


Tilsvarende muligheder findes til Android via den opdaterede Onkyo Remote App.


 


 


 


Mange formater understøttes


Der understøttes de formater som enheden kan afspille, sålænge de ikke er kopi-beskyttet (DRM). På iPhone og iPod Touch er det formaterne AAC (8-320kbps), HE-AAC, MP3(8-320 kbps), MP3 VBR, Audible( format 2,3,4 Audible Enhanced audio, AAX, AAX+), WAV, AIFF, og Apple Lossless.


Der overføres dog ikke den rå kvalitet, istedet konverteres musikken til CD-kvalitet med 16bit/44.1kHz PCM, før selve streamingen.


Musikken streames inklusiv album cover og andre oplysninger om numrene.


De nye Apps, der også kan fjernbetjene Onkyo-grejet, er gratis og frigives den 24. juli 2012. Fra den dag vil de dukke op i Apple App Store og Google Play marked.


 Ny bluetooth adapter


Har du ikke en understøttet smartphone eller tablet, men en anden telefon med bluetooth, så fortvivl ikke. Onkyo er også klar med en bluetooth-adapter til deres 2012-receivere (model TX-NR414 og derover), så musikken kan streames den vej istedet.


Det er tilmed Bluetooth 3.0 med aptX high end codec, som byder på liniær overførsel fra 10Hz to 22kHz og en dynamik på 92 dB, for de bluetooth-enheder der understøtter det.


Prisen på den adapter er ikke oplyst.

Annonce