Forside Nyheder

Pioneer introducerer næste generations AppRadio


Pioneer SPH-DA100


 


Få indholdet af din smartphone op på instrumentbordet i bilen, og styr tale, musik og video gennem den store berøringsfølsom skærm.


Pioneers nye AppRadio SPH-DA100 til bilen placerer indholdet på din smartphone lige dér, hvor du kan se, føle og kontrollere det ? på en stor, berøringsfølsom skærm med fuld farveskala.


Du har adgang til opdaterede kort, til at håndtere telefonopkald, høre musik og se video, men du kan også bruge den sammen med alle de apps, der er listet på Advanced App Mode. SPH-DA100 understøtter desuden nu både iOS-og Android-enheder via Mobile High Definition (MHL) eller Micro HDMI.


Skærmstørrelsen har også fået vokseværk. Med SPH-DA100 får du 7? multi-touch-skærm samt to RCA pre-out-udgange, som kan udvide lydsystemet med en ekstra forstærker til baghøjttalerne eller subwooferen.


  


Downloader du den gratis AppRadio-app, kan du bruge Advanced App Mode på AppRadio. Det betyder, at du nemt kan kontrollere de mange apps på din iPod touch/iPhone 4/4s eller udvalgte Android-smartphones direkte fra den berøringsfølsomme skærm.


Pioneers AppRadio har også indbygget Bluetooth og den medfølgende eksterne mikrofon gør det muligt at foretage håndfri opkald i bilen.


Bruger du kun enheder fra Apple, er SPH-DA02 et godt alternativ. SPH-DA02 AppRadio understøtter iOS5-enheder (iPod Touch 4. generation og iPhone 4/4s) og har en lidt mindre skærm, men er til gengæld også lidt billigere end sin storebror.


 Pioneer SPH-DA02


 


Priser og tilgængelighed


SPH-DA100 koster kr. 3.699,-
SPH-DA02 koster kr. 2.999,-


Er tilgængelige på markedet nu hos udvalgte forhandlere.

Annonce:
Forrige artikelRygte: Her er størrelsen på iPhone 5
Næste artikelWPC Dag 3: “Apple er ved at løbe tør for idéer”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.