Forside Nyheder

Sådan ser Office ud på Windows Phone

 Ovenstående er et billede af Office-hubben, der snart kan bruges på Windows Phone-platformen.


Det er en integration af den Office 365, som Microsoft på et pressemøde mandag annoncerede som deres primære Office-tjeneste fremover.


Billedet er kommet frem i forbindelse med, at Microsoft har løftet lidt mere på Office-sløret i en blog-post, der følger op på de mange nyheder, der blev lanceret mandag. Websitet WMPowerUser nåede at snuppe billedet fra blog-posten og viderebringe det. Siden ser det ud som om, Microsoft har fjernet billedet fra bloggen igen.


mandagens pressemøde blev det blandt andet annonceret, at Office fremover vil synkronisere alt med SkyDrive, sådan at man kan bruge Office på tværs af alle Microsoft-platforme, lige fra Windows 8-tablets over Windows Phone til PC-platformen.  Steve Ballmer lagde mandag meget vægt på, at det ville være stort set den samme Office-oplevelse, man ville få, uanset hvilken enhed, man befinder sig på.


Det blev dog også antydet, at Office 365 på et tidspunkt ville indfinde sig på andre platforme, herunder iOS og Android.

Annonce