Forside Nyheder

Salget af store TV boomer denne sommer


Kunderne løber afsted med stadigt større TV fra Elgigantens butikker. Ihvertfald denne sommer.


 


Den store sportssommer i HD har skabt et boom i salget af de store TV, fortæller Elgiganten.


Det er kun få år siden at 32″ var danskernes foretrukne valg af størrelse, når det skulle investeres i et nyt fladskærms-tv til stuen. I dag er den foretrukne størrelse nærmere de 40-42″.


Men ikke denne sommer. Det er store sportssommer med EM, Tour de France og lige om lidt også OL. Begivenheder der transmiteres i HD, og det har affødt et boom i salget af store TV, fortæller Elgiganten.


Det der sælger bedst lige nu er TV på 46″ og derover. Ja, helt op til 80″ TV langes over disken i kædens elektronikbutikker landet over.


?Danskerne har virkelig taget de nye storskærme til sig. Vi ser et boom i salget af de helt store fladskærme på op til 80 tommer. Selvom de koster mere end de mindre skærme på for eksempel 32 tommer, så får man jo til gengæld en hel lille hjemmebiograf, og det tiltaler mange kunder. Og så er det også klart, at de store sportsbegivenheder denne sommer har gjort danskernes lyst til nye tv ganske stor,?  fortæller salgschef for radio/tv i Elgiganten, Peder Stedal.


Udover at efterspørge større TV, så er Elgigantens kunder også interesseret i nye teknologier.


?Vi oplever en stor nysgerrighed om både 3D-funktioner og de nye SMART TV-funktioner, som betyder, at du kan surfe på internettet fra dit tv og mange andre ting, der gør tv?et til meget mere end blot en tv-skærm,? siger Peder Stedal.


Næste store sportsbegivenhed, OL fra London, starter på fredag.

Annonce