Forside Nyheder

Samsung appellerer forbud mod Galaxy Nexus


Samsung har ganske som ventet appelleret fogedforbuddet mod salg af Galaxy Nexus-telefoner, der bærer Googles logo.


Det lykkedes Apple at få nedlagt fogedforbud mod Samsungs Galaxy Nexus-telefon i USA. Som man kan læse i denne nyhed fra Recordere, er der dog snarere tale om en funktion i Android 4.0 / Ice Cream Sandwich, som kan betragtes som patentstridigt, og dermed er Apples konflikt i virkeligheden med naboerne ovre hos Google, snarere end (endnu) en international konflikt med Samsung.


Derfor har Samsung naturligvis også appelleret den amerikanske domstols afgørelse i sagen, med bl.a. det argument, at patentbruddet ikke har ført til “substantielt markedsandelstab” for Apple, hvilket ellers plejer at være målestokken i amerikansk jura.


Det hele gøres mere speget af, at Google delte 6000 Galaxy Nexus’er ud til alle deltagerne på den netop overståede Google I/O-konference. Men foreløbig ser det ud som om, Apple fortsat fokuserer på Samsung, snarere end Google. 

Annonce