Forside Nyheder

Samsung erstatter Microsoft på CES


Efter en del spekulationer er det nu officielt: Samsung erstatter Microsoft som firmaet, der åbner verdens største forbrugerelektonikmesse i Las Vegas til næste år.


Det bliver Samsung, der skal skyde 2013-udgaven af CES-messen igang til januar. Verdens største forbruger-elektronikmesse er ellers i mange år blevet åbnet af Microsoft, hvor Bill Gates og siden Steve Ballmer gav en åbnings-keynote, hvor adskillige Microsoft-opfindelser har set dagens lys for første gang.


Men sidste år meddelte firmaet, at de ville trække sig fra CES og i stedet satse på deres egne events, lidt á la Worldwide Partner Conference, der kører i Toronto i denne uge.


Siden har der været en del spekulationer om, hvem der skulle overtage rollen efter Microsoft, og valget er faldet på Samsung. Et meget passende valg, eftersom firmaet er verdens største producent af forbrugerelektronik.


 Samsungs amerikanske direktør for Device Solutions, Stephen Woo (bill.), skal føre ordet. Det næste halve år kan vi så bruge til at gætte på, hvad firmaet mon vil vise frem i de første dage af det nye år. Som vanligt vil Recordere være til stede på messen.

Annonce