Forside Nyheder

Staples-chef bekræfter Amazons iPad-rival


Chefen for den kæmpestore, amerikanske kontorforsyningskæde Staples har været lidt for åbenmundet i pressen.


Demos Parneros, som manden hedder, har fortalt Reuters, har gjort klar til fem eller seks nye varenumre fra Amazon, som alle er tablets, der skal sælges i butikkerne.


Det bekræfter et sejlivet rygte om, at Amazon kommer med en kraftig opgradering af deres populære Android-tablet Kindle Fire inden så længe. De fleste gætter dog på, at der er tale om varianter af to tablets med forskellige lagerstørrelser. Én, der holder sig til det format på syv tommer, som Kindle Fire har nu, og så én på omkring 10 tommer, der skal gå direkte efter struben på iPad.


Det sidste synes også at være bekræftet af Staples-chefen, der til Reuters fortæller, at der er en 10-tommer-version af Kindle Fire på vej. Amazon har ikke bekræftet noget af ovenstående.


Parneros sagde ikke noget om lanceringsdato, men de fleste rygtesmede på nettet forventer en lancering omkring årsdagen for Kindle Fire, som er i september. Der er stadig intet nyt om, hvorvidt Kindle Fire officielt bliver lanceret i Danmark eller gadgetglade danskere stadig skal bestille dem ad omveje via nettet.


Amazon holder regnskabsfremlæggelse på torsdag, hvor der måske slipper lidt mere nyt ud.

Annonce