Forside Nyheder

The Nifty MiniDrive til MacBook Air og Pro


The Nifty MiniDrive til MacBook Air og Pro


En lille håndfuld englændere har oprettet et Open Hardware projekt på kickstarter.com, hvor man kan investere og på den måde deltage i udviklingen af et smart backupdrev til MacBook Air og Pro.


Investeringen som udviklerne søger efter skal bruges til maskiner til at bygge og samle The Nifty MiniDrive.Smart backup løsning til Macbook Air og Pro.


På deres hjemmeside fortæller de om hvor smart og let det er at udvide hukommelsen på den måde.


Løsningen bruger et MicroSD kort (der ikke følger med), og på den måde kan man få op til 64 GB ekstra plads i sin MacBook (Modeller fra 2010 og fremefter). Drevet bruger den indbyggede SD port, og når det er monteret falder det ikke ud, med mindre du bruger en clips til at trække det ud.


Drevet performer naturligvis ikke på samme måde som den indbyggede SSD disk, men du får  mulighed for at bruge dit SD slot som et avanceret backupdrev, der understøtter Time Machine sikkerhedskopiering.


Og at kalde det et drev er måske også en overdrivelse. The Nifty MiniDrive er blot en adapter der konverterer fra MicroSD til SD, men så har den rigtige størelse til ikke at knække af, fordi 1/3 stikker ud, som almindelige SD konvertere gør på MacBooks.11.000 USD skal indsamles


Folkene bag The Nifty MiniDrive skal bruge 11.000 USD (omkring 60.000 DKK) for at kunne  sætte produktionen i gang, og ud fra det beløb du støtter op med, får du enten en skriftlig tak eller et eller flere MiniDrives tilsendt.


I skrivende stund er over 4.000 USD allerede samlet ind.


Hvad syntes du om The Nifty MiniDrive, og kunne du finde på at støtte projektet?

Annonce