Forside Nyheder

To nye Windows Phones fra Samsung


I forbindelse med den netop påbegyndte retssag i Californien mellem Samsung og Apple, har førstnævnte fremlagt deres planer for lancering af smartphones for resten af 2012.


 Og som websitet The Verge hurtigt fandt ud af, da de gennemkiggede dokumenterne, så er Samung klar til Windows Phone 8-lanceringen i efteråret.


Firmaet planlægger at sende to Windows Phone 8-flagskibe på gaden, med navnene Marco og Odyssey. Sidstnævnte er den største model, med en 4,65 tommers Super AMOLED-skærm, 8 megapixel kamera på bagsiden og et 2 megapixels kamera på fronten. Den kommer til at have 4G/LTE ombord og har også en NFC-chip indbygget.


Marco, derimod, er en lidt mere skrabet model med en 4 tommers Super AMOLED-skærm og 5 megapixels kamera på bagsiden. Den deler dog både LTE-muligheden og et 2 megapixels frontkamera med sin storebror, Odyssey.


Begge telefoner er sat til lancering i fjerde kvartal, når Windows Phone 8 er blevet lanceret.

Annonce:
Forrige artikelKlumme: Hvorfor Minority Report-brugerfladen aldrig bliver til virkelighed
Næste artikelSmugkig: Hov, er det ikke en iPad mini?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.