Forside Nyheder

WPC dag 2: Windows Phone går løs på erhvervslivet


Sådan ser det ud, hvis du forsøger at tilgå en usikker website med de nye, professionelle sikkerhedsforanstaltninger, IT-chefer kan implementere i Windows Phone.


 


Hvis du ikke selv køber en Windows Phone, kan det være, din IT-chef klarer det for dig. Microsoft satser hårdt på erhvervslivet med Windows Phone 8, og vil ad den vej vinde flere markedsandele.


Den næste udgave af Windows Phone kommer til at invadere dine arbejdsplads. I hvert fald, hvis det står til Microsoft, der på deres Worldwide Partner Conference bl.a. brugte dag 2 til at vise, hvad Windows Phone 8 kan i forhold til integration med professionelle IT-løsninger.


Og der er masser, der kan gøre en IT-chef glad, hvis han i forvejen kører virksomhedens IT-systemer på en Windows-platform. Ud over at Windows Phone 8 kommer til at understøtte det samme niveau af kryptering og øvrige sikkerhedsforanstaltninger som den almindelige Windows 8, så kan virksomheden også lave sine egne apps til medarbejderne.


Disse vil så blive placeret i en ny “hub” (á la People hub, Music hub og de andre hubs, der allerede findes i Windows Phone) kaldet Company Hub. Disse apps vil kun være tilgængelig for medarbejderne i virksomheden og lagt ud sidstnævntes intranet.


Derudover siger Microsoft, at Windows Phone 8 kommer til at køre glat sammen med alle Microsofts professionelle løsninger, lige fra Office over Exchange til Sharepoint og Lync.

Annonce