Forside Nyheder

Dansk designet TV-stander i aluminium


 


Fritstående TV-stander til fladskærms-tv i aluminium, designet i Danmark.


TV Stand 2012 fra danske Vivotel er et enkelt og stilfuldt dansk design, når der er brug for at hænge TV’et på en fritstående TV-stander i hjem eller kontor. Med standeren kan tv?et placeres væk fra væggen og bidrage til en enkel og luftig indretningsstil. 


Fladskærmen monteres stabilt på et bredt, helt lukket rør, der dermed skjuler det vanlige virvar af ledninger, stik og anden uskøn teknik, men samtidig tillader let adgang, når det er nødvendigt. Røret munder ud i en bred, flad fod, der sikrer stabilitet.


Alle typer fladskærmsfjernsyn kan monteres på standeren, og det kan bære en vægt på op til ca. 30 kilo. 


Der kan udvides med en afspillerhylde, som får dvd/blue ray-afspilleren, harddiskoptageren eller modtagerboxen til at ?svæve? under fjernsynet.


Prisen på Vivotel TV Stand 2012 er kr. 3.099,-

Annonce