Forside Nyheder

Enkelt håndfri kit til smartphones

 TomTom klar med nyt håndfrit Car Kit til smartphones, med høj lydkvalitet for klare og tydelige håndfrie opkald og navigation.


Det nye kit fra TomTom til håndfri tale/navigation inkluderer et avanceret støj-og ekkoelimineringssystem, der reducerer baggrundsstøjen væsentligt for den opkaldende samt eliminerer baggrundslyde for billisten.


Med nye monteringsmuligheder er det blevet mere sikkert og bekvemt at bruge sin smartphone, mens man er på farten. Det nydesignede Car Kit har et justerbart greb, der passer til alle smartphones med eller uden cover.


En forlængelig mikrofon kan monteres på solskærmen, for at sikre samtalerne går endnu mere klart og tydeligt igennem.


  


?Det nye Car Kit er designet til at være sikkert og anvendeligt.? udtaler Corinne Vigreux, administrerende direktør hos TomTom. ?Med fantastisk lydkvalitet og nye monteringsmuligheder gør vi det nemmere og mere sikkert for billister at foretage opkald og benytte sig af navigationsapplikationer, mens man er på farten. Ved hjælp af nye avancerede funktioner er det vores mål at hjælpe billisterne med at holde begge hænder på rattet og deres øjne på vejen.?


TomToms håndfrie Car Kit kommer i to versioner, der understøtter iPhone og micro USB?kompatible smartphones som Android telefoner, med muligheden for automatisk at parre to mobilenheder på samme tid.


Når man er tilsluttet via Bluetooth®, kan stemmegenkendelsesfunktionen aktiveres, hvilket gør billisten i stand til at navigere og foretage opkald, uden at fjerne hænderne fra rattet.


Priserne er ikke oplyst.


  


Annonce