Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: Her er Panasonics nye 3D-projektor.


Img_1072 

Panasonic PT-AT6000 er Panasonics nye 3D-projektor. Vi fik et glimt af den på IFA.Den nye 6000-model er kulminationen på 11 års ingeniør-arbejde indenfor projektorer til hjemmebiografer, og er en forbedring af sidste års PT-AT5000 model.


Den nye projektor kan levere op til 2400 lumens, med en dynamisk kontrast på 500:000:1. Selve lampen er en 220W Red Rich, som øger indholdet af rød farve i lyset, hvilket skulle give en bedre farvegengivelse og lysere billeder.


Projektoren kommer med forskellige fabriksindstillinger af farvegengivelsen. En er REC.709 (D65), en anden er Cinema 1 som Panasonic Hollywood Labs har udviklet sammen med “cinematographers” og “colourists”. Sidstnævnte hævder Panasonic er tættere på Hollywoods forståelse af farvegengivelse, men det skal der nok være nogen som kan komme op og toppes om.


Alt i alt lyder det som en spændende projektor som Panasonic er på vej med her. Pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

 

 Annonce