Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: LG Smart TV til alle


 


LG er klar med en ny settop-boks, der giver alle adgang til Smart TV på dit gamle TV.


LG’s ny medieafspiller SP820N der “forvandler” dig gamle TV til et Smart TV, med en verden af underholdning lige ved fingerspidserne


Igennem denne settop-boks er der adgang til mediecenter, browser og premium-tjenester som eksempelvis indholds-tjenester som Netflix, HBO, Viaplay, SF Anytime, Headweb, Youtube, Twitter, Facebook og EuroNews.


SP820N’s indbyggede medieafspiller understøtter alle gængse film-, billed-, og lydformater inklusive 3D, og med funktionen Smart Share er det nemt at finde og afspille film, musik og fotos direkte på fjernsynsskærmen.


Der understøttes både Wi-Fi og DLNA, så der er direkte adgang til indhold på andre enheder på hjemmenetværket som f.eks. netværksdrev, computere og mobiler. Det er desuden muligt at tilslutte eksterne enheder som harddiske eller USB-drev direkte til SP820N og afspille indholdet uden brug af en computer.


  


Magic remote og fjernbetjening-apps


Boksen bygger på samme platform som LG’s Smart TV, og styres via den medfølgende LG Magic Remote. Fjernbetjeningen er gyrobaseret, og benyttes ved at pege og klikke, fuldstændig som med en mus eller pegeskærm. 2012-udgaven af Magic Remote er forbedret yderligere med et rullehjul, der gør det let at navigere gennem internetsider, samt en gestusfunktion, hvor udvalgte kommandoer aktiveres ved at berøre Magic Remote i bestemte mønstre.


Den anden måde at betjene SP820N på er med LG Magic, en ny smartphone-applikation, der findes til både Android og iOS (iPhone, iPad). Med LG Magic fungerer smartphonen som en almindelig fjernbetjening, men pegeskærmen gør det meget nemmere at indtaste internetadresser og betjene Smart TV-grænsefladen samt finde og gengive medieindhold fra tilsluttede enheder.


SP820N understøtter også trådløse tastaturer, og så bliver det for alvor nemt at indtaste f.eks. URL-adresser, Facebook-opdateringer og Tweets. Browseren understøtter både HTML 5 og Flash 10.


  


Pris og tilgængelighed


LG SP820N er klar til butikkerne nu, og får en vejledende pris på kr. 1.299,-


 

Annonce:
Forrige artikelIFA 2012: Samsung OLED TV og 9-serien LED TV
Næste artikelIFA 2012: Smugkig på LG-standen med OLED og 4K
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.