Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: Samsung først med Windows 8 telefonImage008


Samsung Ativ S.

ATIV S er Samsungs første smartphone med det touch-baserede operativsystem Windows Phone 8, og faktisk også verdens første. Nokia præsenterer nemlig først deres telefoner på et særskilt event her d. 5. september.

Samsung ATIV S byder på 3G med 42 Mbit/s, og det store og kraftfulde batteri gør det muligt at arbejde en hel dag uden genopladning trods store filer og meget data. På trods af batterikapaciteten er ATIV S blot 8,7 millimeter tynd. Placér den ved siden af en ATIV Tab (en tablet i samme familie), og del filer via NFC. Eller hvorfor ikke udveksle digitale visitkort med kolleger og venner?

Hvis du ikke vil dele filer og data, men kun vil bruge den til mediebrug, er ATIV S behagelig for øjnene. Med en 4,8-tommer HD Super AMOLED skærm får man en god skarphed og kontrast.

ATIV S forventes i de danske butikker til november og har en vejledende udsalgspris 4.200 kroner.

Annonce