Forside IFA IFA 2012

IFA: Sony lancerer 84″ 4K LCD BRAVIA-tv


KD-84X9005 har også et sprødt design


 


IFA: Sony lancerer 84″ 4K LCD BRAVIA-tv
 
Sony meddeler i dag, at man vil påbegynde lanceringen af et nyt LCD BRAVIA-tv ? KD-84X9005 på verdensplan fra slutningen af året. Det nye BRAVIA-tv er udstyret med en 4K LCD-skærm (3840×2160 pixels) og er Sonys bidrag til 84? tv-klassen, den største tv-skærm, der findes på markedet i dag. KD-84X9005 er udstyret med en ?4K X-Reality PRO?-processor til opnåelse af ekstremt højtopløste skærmbilleder samt en kraftfuld lyd af højeste kvalitet, så du er sikret betagende og unikke visuelle oplevelser.
 
Det nye 4K-tv fra Sony er udstyret med en 4K LCD-skærm, der har en opløsning på omkring 8,29 megapixel, hvilket er fire gange højere end ​​Full HD standard. Det indbyggede ?4K X-Reality PRO?-billedprocessor, der er optimeret til 4K LCD-TV, er i stand til at gengive forskelligt indhold med forskellige niveauer af opløsning. Hvad enten det er digitale optagelser i HD eller Blu-ray-film, bliver indholdet forvandlet til forbløffende høj og skarp billedkvalitet med 4K-opløsning.
 
Derudover sikrer side-højttalersystemet med 10 enheder ? der er optimeret til den store skærmstørrelse ? sammen med Sonys unikke signalbehandlings-teknologi, at 3D-lyden gengives kraftfuldt, lige meget om det drejer sig om dyb bas eller høj diskant.
 
Det nye BRAVIA-tv er designet til at give dig en fordybende oplevelse med dets smukke, store højtopløste skærm og kraftfulde lyd i høj kvalitet. Uden tvivl en usammenlignelig oplevelse på lige fod med live-underholdning eller en tur i biografen.
 
Du kan også nyde dine digitale fotografier i høj opløsning på den store skærm, hvor landskabsbilleder forvandles til plakatstørrelse, eller du kan blæse billederne af dine børn op til fuld naturtro størrelse og dele dem med hele familien. Med ?PlayMemories Studio?, en særlig ?PlayStation3?-software, kan du desuden nemt og bekvemt organisere og afspille højtopløste fotografier på det nye 4K-tv. Sony kigger hele tiden fremad og stræber efter at tilbyde nye teknologier, der giver seeren nye oplevelser.
 
Sony har længe været engageret i at udvikle teknologier til visning af film og billeder i 4K. Til det professionelle marked lancerede Sony 4K Digital Cinema-projektorer, der bliver anvendt verden over samt produktionsudstyr, herunder flagskibskameraet ?F65? CineAlta 4K, der kan optage billeder i 4K. Til forbrugermarkedet har Sony lanceret VPL-VW1000ES 4K hjemmebiograf-projektoren til familiebrug, der er blevet meget positivt modtaget og for nylig vandt en EISA-pris i kategorien, ?European HT High End 2012-2013?.


Sony vil fortsat bestræbe sig på at styrke sine BRAVIA-produkter med lanceringen af produkter som dette storskærms 4K-TV og markerer endnu en gang sin tekniske ekspertise inden for 4K-teknologien, der tilbyder nye måder at nyde tv på. 
Kraftfuld, stor billedskærm i højeste opløsning


4K (3840×2160) LCD-skærmen har fire gange så mange pixels, som vi kender det fra Full HD-kvalitet. Der opnås således 52ppi (pixels pr. tomme) ? selv på en stor 84? skærm med høj opløsning.
 
Sony har optimeret algoritmen for ?4K X-Reality PRO?-processoren til opnåelse af ekstremt højtopløste skærmbilleder ved at tilføje en database for 4K LCD-tv samt en 4K opskaleringsfunktion. Den avancerede højopløsningsteknologi sørger for at opskalere lavt opløste internetvideoer til HD-kvalitet og Blu-ray-film til 4K-kvalitet for at sikre smukke og virkelighedstro 4K-billeder.
 
Den 84? 4K-skærm og ?4K X-Reality PRO?-billedprocessor sørger for, at du kan nyde 3D-optagelser i en højeste billedkvalitet, der er endnu bedre end Full HD. Det nye 4K-tv skalerer Blu-ray 3D Full HD-billeder op til 4K (3840×2160) og afspiller dem på det polariserende lag på skærmen i 3840×1080 pixels for hhv. venstre og højre. De medfølgende 3D-briller, der er udført i et let design, er behagelige at have på, og de kræver ingen batterier. Du kan nyde 3D-optagelser på en imponerende stor skærm ? lige som i biografen.
 
Med ?PlayMemories Studio? kan du let og intuitivt organisere, redigere og se billeder og film. ?PlayMemories Studio? er en særlig ?PlayStation3?-software, der sørger for at gøre det til en organiseringen til en leg. En funktion, der gør det muligt for dig at vise billeder i 4K, er blevet tilføjet, så du kan nyde billeder taget med dit digitale kamera på den nye 4K-tv.
 
Kraftfuld lyd i højeste kvalitet


Det nye 4K-tv er spækket med Sonys egne teknologier. Lige fra signalbehandlingsteknologierne til højttalerne til tv?ets ?Signal to Sound Architecture? leveres der kraftfuld lydkvalitet.
 
Det tre-vejs 10-højttalersystem (samlet udgangseffekt er 50W) er installeret langs siderne af skærmen og optimeret til tv med store skærme. Højttalersystemet præsterer kraftfuld lyd, hvad enten det drejer sig om dyb bas, mellemtone eller høj diskant. (Bemærk, at højttalerne kan fjernes for at udvide med et separat lydsystem.)


Det nye 4K-tv er udstyret med Sonys originale ?ClearPhase+?-teknologi for at gengive en naturlig lyd, der er identisk med den originale samt for at hjælpe med lydlokaliseringen. ?S-Force Front Surround 3D? sikrer desuden en virtuel 5.1-kanals surround-lyd ved kun at bruge de forreste højttalere, så du føler dig helt indhyllet i tredimensionel lyd.


 
Forbindelsesmuligheder


Sony vil tilbyde en række netværkstjenester via Sony Entertainment Network (SEN). Med et enkelt tryk på ?SEN?-knappen på din fjernbetjening, kan du nemt og hurtigt få adgang til ??Sony Entertainment Network?-portalen ? en ny portal til BRAVIA-tv, der er udstyret med internetadgang. Registrer dine foretrukne programmer på din favoritliste og få hurtig og nemt adgang til dem.
 
Tilgængelighed:
Inden udgangen af marts 2013.


Recordere.dk er på plads i Berlin, så forvent gode billeder af det nye vidunder fra Sony i en kommende artikel. Følg med i vores IFA tema.


Kilde: Pressemeddelse, Sony

Annonce