Forside Nyheder

Lenovos nye telefon er et monster


Man kan undre sig over, hvorfor de ikke har tænkt over det noget før. Men Lenovos nye telefon hedder LePhone – et halvfrækt, fransk-klingende navn, der er meget bedre og simplere end mange af de fjollede og lange modelnavne, som asiatiske firmaer ofte giver deres produkter.


Lenovo kan dog ikke helt slippe den asiatiske hang til modelnumre, så telefonen hedder også K860. Og der er tale om lidt af et monster.


Uden at kalde det for en phablet, har Lenovo udstyret LePhone med en 5″ skærm med 1280 x 720 pixels opløsning. At skærmen understøtter 720p bliver dog overskygget af kameraet, der kan optage video i 1080p…hvilket du altså ikke engang kan se videomaterialet i på smartphonens egen skærm. Det sammer kamera, som er på 8 megapixels, kan skyde bursts på 100 frames ad gangen. Det komplimenteres af et kamera på fronten på 2 megapixel.


For at kunne yde computerkraft nok til dette, har Lenovo udstyret LePhone med en 1,4 GHz Exynos quad-core CPU – den samme CPU, der sidder i Samsungs Galaxy Note 10.1-tablet, og som man forventer kommer til at sidde i en anden stor “smartphone”, phablet’en Galaxy Note 2. Dertil kommer en Mali-400MP GPU.


Disse relativt kraftfulde specifikationer kræver sit batteri, og derfor har Lenovo da også udstyret med LePhone med 2.250mAh ombord, hvilket lige er et skridt op fra konkurrenterne Samsung Galaxy S III og LG Optimus 4X HD, der har henholdsvis 2.100mAh og og 2.150mAh på batterierne.


Der skal lidt krop til for at kunne holde sådan et batteri, og derfor er LePhone da også tykkere end konkurrenterne med dens 9,6 mm. Den leveres med ICS, Android 4.0.4.


LePhone er netop blevet lanceret i Kina, og der er endnu intet nyt om, hvorvidt, vi kommer til at se den i Europa.


 

Annonce