Forside Nyheder

Nu kommer der reklamer på den mobile YouTube


 


Irriteret over de pre-roll-reklamer, der dukker op før dine yndlings-YouTube-videoer? Flygter du over på tablet’en for at prøve at undgå dem? Så kan du godt begynde at ærge dig.


Det er nemlig slut med reklamefreden på den mobile version af YouTube.


Ifølge YouTubes “Creator Blog”, hvor man som kanal-ejer eller videoproducent kan holde sig opdateret på, hvad der sker i YouTube-universet,  har det Google-ejede videosite netop annonceret den mobile udgave af TrueView. Det er deres nye platform til udsendelse af reklamer i videostreams på YouTubes mobile platforme og apps.


Heldigvis vil man kunne skippe reklamerne, men først efter fem sekunder. I sidste ende er det op til producenten af videoen, om han vil have reklamer på – og størstedelen af pengene for reklamen går også til ham, ligesom det sker med AdWords.


Hvis du selv er sådan én, der håber på at blive millionær på din video af husets kæledyr, der falder ned fra klaveret, kan du læse mere HER.

Annonce