Forside Nyheder

Ny version af Instagram viser dine billeder på et kort


Geo-tagging er den største nyhed i den seneste version af Instagram til iPhone, der netop har ramt App Store.


Er du typen, der tager sjove billeder med din iPhone eller din Android, når du har fået lidt for meget at drikke? Og skal du altid lige putte et sjovt filter på via Instagram, når du gør det? Så kan du nu se, hvor det var, du fik den drink, der fik det hele til at gå ned ad bakke – på et kort.


Den nyeste version af Instagram – den første, store opdatering siden Facebook købte tjenesten – er lige landet…i første omgang til iPhone. Den nye version benytter billedernes geo-data til at placere dem på et kort, og ved at kombinere dem med billeder fra dine venner på Instagram-netværket, håber Instagram ifølge en presseudmelding, at man kan skabe en “historie” omkring sine billeder. Sådan lidt ligesom Timeline-funktionen i Facebook. Instagram-netværket er i øvrigt nu oppe på 80 millioner medlemmer, hvilket er ret imponerende.


Men derudover byder Instagram 3.0, som den nye version hedder, også på en række andre ændringer. Blandt andet kan du nu skrive længere billedtekster til dine billeder, upload-funktionen har fået en overhaling, og nu kan du også scrolle uendeligt, når du drøner igennem dine billeder.


Du kan læse mere om den nye version HER.


 

Annonce