Forside IFA IFA 2012

Panasonic TX-P50VT50 vinder EISA pris


Panasonic TX-P50VT50 vinder EISA pris


Panasonic har fået tildelt tre EISA-priser, European Plasma TV of the year 2012-2013,  European Blu-ray Player 2012-2013 & European Compact System Lens 2012-2013


TX-P50VT50 er blevet udnævnt til ?European Plasma TV of the year 2012-2013? af EISA (European Imaging Sound Association) i 2012. Prisen er en anerkendelse af tv?ets dybe sorte farver, der skyldes et forbedret panelfilter, som blokerer for eksternt lys, tv?ets naturlige farvegengivelse og den fantastiske 3D-ydeevne i Full HD ? alt sammen i en elegant og stilfuld formfaktor, takket være dets design i metal og glas.


European Imaging Sound Association (EISA) blev stiftet i 1982 som en speciel organisation, der tester elektroniske produkter. EISA-panelet består af redaktører fra 50 af de største magasiner inden for foto, video, lyd og mobilt elektronik fra over 19 lande i Europa. EISA er kendt for at uddele priser som den ypperste anerkendelse nye produkter kan opnå og er en af de vigtigste parametre for forbrugernes valg af produkter.


Som begrundelse for hvorfor valget faldt på TX-P50VT50 i kategorien ?European Plasma TV of the year 2012-2013?, sagde EISA?s dommerpanel: ?Panasonics TX-P50VT50 er ganske enkelt det bedste plasma-tv, du kan købe. Det tilbyder dybe sorte farver, naturlige farver og en uovertruffen 3D-ydeevne i Full HD.


Fabien Roth, Director ? Consumer TV, Panasonic Marketing Europe kommenterede: ?Vi har utrolig stort fokus på fortsat innovation i vores VIERA TV-serier for at sikre, at vi leverer den bedst mulige hjemmebiooplevelse. Vores TX-P50VT50 leverer en ultimativ billedkvalitet i både 2D og 3D, og dertil kommer VIERA Connects avancerede netværksfunktionalitet ? alt sammen i et kompakt og utroligt tiltalende design. Vi er glade for, at EISA-panelet har anerkendt, i hvor høj grad vores VIERA TV-sortiment sætter standarden for underholdning i hjemmet?.


Også priser til Blu-ray og objektiv


Panasonics Blu-ray-afspiller DMP-BDT500 og objektivet LUMIX G X VARIO 12-35mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S. vandt også priser. Blu-ray-afspilleren vandt ?European Blu-ray Player 2012-2013? med følgende begrundelse fra EISA-dommerpanelet: ?Panasonics DMP-BDT500 har det hele. Denne moderne afspiller til flere formål byder på hurtig og pålidelig læsning af cd-/dvd-/bd-diske samt ekstra anvendelsesmuligheder, da den kan oprette forbindelse til internettjenester og muliggør DLNA-filstreaming. De mange forbindelsesmuligheder omfatter to HDMI-indgange, hvilket gør det let at integrere med resten af systemet?.


Objektivet vandt ?European Compact System Lens 2012-2013?, og imponerede EISA-dommerpanelet med dets ?UHR-glas (Ultra High Refractive) til minimering af kromatiske afvigelser, der bibeholder en høj billedkvalitet på tværs af hele billedområdet? og den ?tøndeformede konstruktion i metal?.


Alle priserne præsenteres officielt under EISA Awards-ceremonien den 31. august på Ritz Carlton Hotel i Berlin.


Kilde: Pressemeddelse, Panasonic Nordic

Annonce