Forside Nyheder

Sådan bliver Galaxy Note 10.1


Det er nu bekræftet fra Samsungs egen side, at det er Galaxy Note 10.1, vi kommer til at se afsløret 15. august, og at den kommer i handelen indenfor tre uger. Men nu teaser firmaet også med en video, der viser tablet’en i brug.


Når Samsung Galaxy Note får en ti-tommers storebror senere på måneden, vil Samsung forsøge at ændre den måde, vi bruger tablets på. Som man kan se i denne video, er det Samsungs idé, at vi skal tegne og skrive på vores tablets, og at disse inputs så kan blive behandlet intelligent af softwaren, så det ikke bare bliver en fancy måde at lave grafik på.


En stor nyhed er dog multiscreen-funktionen, der gør det muligt at have flere skærmbilleder oppe på een gang, samt muligtheden for at flytte rundt på skærmkeyboardet. Begge er funktioner, som folk med professionelle tablet-behov sikkert vil sætte pris på.


3G og Wifi


Samtidig har Samsung afsløret specifikationerne på Note 10.1. Disse viser, at den kommer i både en version med HSPA+ og WiFi. LTE skulle komme senere. Displayet har en opløsning på 1280×800 pixels, men der er endnu ikke sluppet noget ud om pixeldensitet m.m.


Galaxy Note 10.1 kommer i 16/32/64 GB-versioner, men vil kunne udvides med microSD_kort. Den vejer 600 gram i 3G-versionen og tre gram mindre, hvis man nøjes med WiFi-udgaven. Selve størrelsesdimensionerne er 262 x 180 x 8,9 mm.


Den har Ice Cream Sandwich ombord, når den lander – og så følger der naturligvis en intelligent S-Pen (Samsungs Stylus) med.

Annonce