Forside Nyheder

Samsung Galaxy Note 10.1 lanceres 15. august


 


Hvis man skal tro ovenstående invitation, bliver det ikke til IFA-pressemødet, at Samsung endelig lancerer Galaxy Note 10.1 officielt, men derimod allerede om to uger.


Kun kort tid efter, at Samsung havde annonceret deres pressemøde i forbindelse med IFA, hvor de forventes at skyde den næste Galaxy Note af, og måske lave en teaser for Galaxy S IV, indkaldte de til et nyt pressemøde.


Dette pressemøde finder allerede sted om 9 dage, nemlig 15. august. Som man kan se på invitationen på billedet ovenfor, er der helt klare indikationer af, at der er tale om en lancering af Galaxy Note Tablet 10.1, som Samsung viste frem under MWC-konferencen tidligere på året. Det er en udgave af firmaets iPad-rival, Galaxy Tab 10.1, der dog har den klare forskel fra sin Apple-konkurrent, at den er lavet til at bruge med en stylus og angiveligt er en ørn til håndskriftsgenkendelse.


Galaxy Note Tablet skulle have været lanceret tidligere på året, men Samsung valgte at vente med at sende den ud på butikshylderne, indtil de havde lavet nogle sidste øjebliks-ændringer.


Pressemødet til IFA skal i stedet bruges på bl.a. at lancere den næste Galaxy Note, der får en større skærm, kraftigere glas og en hurtigere processor.


 


Annonce