Forside * Nyheder

Samsung: Vi havde iReen før iPhone


Skitser til Samsung IReen daterer sig tilbage fra før første iPhone


 


Samsung fik ikke lov at fremlægge al det matriale i retsagen som de havde håbet. Nu har de så offentligjort det istedet.


Til den stort anlagte amerikanske retsag, Apple vs. Samsung, står Samsung anklaget for at låne lidt for meget af Apples iPhone-design.


Samsung havde til forsvaret indsamlet information om tidlige Apple-prototyper. Både dem der slet ikke ligner det endelige iPhone-design, og nogle der mere ligner et Sony-produkt.


Læs også: Apple lånte af Sonys design


Samsung havde også samlet forskellig information der viser forskellige tidlige Samsung-prototyper og design-ideer. Deriblandt en model de kalder “IReen” som har fuldskærm touch og ikoner, der var på tegnebrættet lige før Apple lancerede deres første iPhone i 2007.


Dommeren har dog afvist at det er matriale som Samsung kan bruge i deres forsvar, og det har fået Samsung til at frigive det afviste matriale til pressen, skriver AllThingsD.


Samsung hævder at de havde IReen på tegnebrættet før iPhone udkom, og nu vil de gerne høre offentlighedens mening. Se de enkelte powerpoint slides herunder.


Hvad synes du?


 


PowerPoint sider oprindelig til retsagen



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 


 



 



 


Kilde: AllThingsD

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.