Forside Nyheder

SkyDrive klar til Android


Det er ikke så lidt kryds-pollinering, der finder sted mellem de tre store smartphone-platforme i disse dage.


Hvis man har en Windows Phone kan man for eksempel uden problemer finde apps (ganske vist fra tredjepart), der giver én adgang til Googles cloudtjenester, som f.eks. Google Music og Google Maps.


Nu ser vi også trenden gå den anden vej. Microsoft har netop lanceret en officiel version af deres SkyDrive-App til Android. Det betyder, at folk med Hotmail-konti (eller Outlook.com, som flere og flere lige i øjeblikket går over til), eller som gerne vil udnytte SkyDrive-funktionaliteten i Windows 8, nu får det lidt lettere, hvis de ikke har lyst til at købe sig helt ind i Microsofts økosystem, og derfor holder sig til Android på mobilsiden.


SkyDrive findes allerede til iOS, og det er egentlig ikke så underligt, at Microsoft prioriterer Apple højere end Google på denne front. Det siges, at Microsoft og Apple begge anser Google for at være deres største fjende i markedet. Og ens fjende fjende er som bekendt ofte en ven.


SkyDrive-appen er tilgængelig i Google Play Store nu. Du kan læse mere om app’en HER.

Annonce