Forside Indhold og distribution Film

Star Wars ep. II og III kommer alligevel i 3D


 


Star Wars-fans kan ånde lettet op: Nu kommer der mindst to 3D-udgaver mere i den populære filmserie.


Da Star Wars Episode I: The Phantom Menace havde premiere i den nye 3D-udgave i februar, blev den betragtet som en succes i USA. Men på verdensplan gik det lidt mere skidt, og interessen var ikke så overvældende, som George Lucas og hans filmselskab, Lucasfilm, havde håbet på. Den indtjente 102 millioner dollar verden over, men langt de fleste af disse kom fra USA.


Derfor gik der interne rygter i filmbranchen om, at de to næste film i den nyeste Star Wars-trilogi måske kun ville komme i 3D-versioner på Blu-Ray…og måske slet ikke.


Men nu meddeler Lucasfilm og 20th Century Fox, at Episode II: Attack of the Clones og Episode III: Revenge of the Sith får biografpremiere verden over i 3D til næste år. Det sker henholdvis 20. september og 11. oktober 2013. At der kun er godt tre uger mellem de to premierer, er sikkert et forsøg på at minimere marketingsomkostningerne, så forretningen ved at sende de to film i biograferne bliver bedre.


Der er endnu ikke noget nyt om premieredatoerne for den oprindelige trilogi i en 3D-version.

Annonce