Forside Produkter HiFi & Surround

Stereoforstærkeren Marantz PM11 i ny udgave


 


Nu kommer 3. generation af high end forstærkeren Marantz PM11 til Danmark.


PM11S3 er tredie generation af stereoforstærkeren Marantz PM11. Denne nye generation har fået en mængde forbedringer, der har gjort performance endnu bedre.


Den har fået de nye Marantz høj kvalitets højttalerbøsninger, forbedret signalvej med bl.a. ?Power amp direct input?, og der er kommet en ny Marantz fjernbetjenings App, (iOS og Android) via Marantz control bus med netværks afspiller.


Disse tilføjelser og et væld af mindre forbedringer, har forbedret audio gengivelsen. Den afskærmede ringkerne transformator, de custommade komponenter sikrer en ultrastabil udgangseffekt på 2x100W i 8 ohm, og 2x200W i 4 ohm. 
 
Absolut signal integritet, lyder det fra Marantz, og meget højt signal til støj forhold er garanterede med PM11S3´s 3 kreds design, der inkluderer en forforstærker og en dobbelt kreds effekt forstærker, og derudover indgang for MM/MC pick up. Nøgle kredsløb er den nyeste udgave af Marantz strøm modkoblede HDAM SA3 design, og et symmetrisk kredsløb med den kortest mulige signal vej, for at levere dynamisk gengivelse og perfekt stereo perspektiv.


Resultatet skulle være en usædvanlig præcis og bred stereoperspektiv, med præcis placering af instrumenter og vokal, og en musikalsk gengivelse der bare skal opleves.


Rent mekanisk er PM11S3 i en klasse for sig selv, og selve chassiset og bagpanelet er kobber belagt, for at sikre lav impedans på jordningen af kabinettet, og dermed mere præcis signal behandling. Alt dette medfører at Marantz PM11S3 er I en klasse for sig, og bør opleves, lokker importøren.
  


Pris og tilgængelighed


Prisen på Marantz PM11S3 er kr 29.995,-


Forhandles af hififreaks.dk
 


HiFi Freaks forventer at vise Marantz PM11S3 frem på årets HiFi & Surround messe, den 22-23 September på Marriott, Kalvebod Brygge, København.

Annonce