Forside Nyheder

STOFA: CANAL8 Sport til alle


 


STOFA: CANAL8 Sport til alle


C More ? det tidligere CANAL+ – står bag den rendyrkede sportskanal, CANAL8 Sport. Nu får alle Stofas kunder en gratis omgang med den nye kanal, som også dukker op på Stofas WebTv. 


Den 13. august går en ny, dansk sportskanal i luften hos Stofa. CANAL8 Sport er en rendyrket sportskanal og vil vise dansk og udenlandsk fodbold, såvel som tennis, motorsport, ultimate fighting og meget mere.


CANAL8 Sport er en del af C More Entertainment-familien, der i Danmark blandt andet også står bag underholdningskanalen CANAL9.


Stofa og C More har lavet en aftale, der giver antenneforeningerne mulighed for at sende den nye kanal gratis ud til alle foreningens medlemmer frem til udgangen af 2012. Kanalen vil også være at finde på Stofas WebTv resten af året. Også på WebTv To Go, hvor kanalen kan tages med og ses på en hvilken som helst bredbåndsforbindelse i Danmark.


“På den måde giver vi antenneforeningerne og deres medlemmer en rigtig god chance for at se, om den nye sportskanal er noget for dem, inden de skal fastlægge deres programpakker for 2013”, forklarer Stofas indholdsdirektør, Kim Falkenhard.


CANAL8 Sport vil fokusere på sport, der hidtil har været en del af CANAL+ Sport. Det omfatter blandt andet ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting samt fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League og den hollandske Æresdivision. CANAL8 Sport skal således være en sportskanal til de danskere, der ikke kan få nok.


Stofa arbejder på at lave en permanent aftale med kanalen, men indtil da vil CANAL8 Sport blive tilgængelig digitalt den. 13. august hos Stofa. Det kan være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning for at finde kanalen.


 


Kilde: Pressemeddelse, STOFA

Annonce