Forside Nyheder

Stofa er også på vej med filmstreaming


 


Stofa afslører overfor recordere.dk at de også er på vej med abonnementsbetalt filmstreaming til alle.


YouSee annoncerede i dag YouBio, en kommende film- og tv-tjeneste til danskerne, hvor der både bliver mulighed for leje og abonnement på film- og tv-serier. Men det bliver ikke den eneste danske filmtjeneste, afslører Stofa i dag overfor recordere.dk.


Stofa noterer sig at markedet for film og tv on demand nu rykker mod abonnementsbetalte streamingtjenester, som alle danskere kan få glæde af, og de sidder ikke med hænderne i skødet. Tværtimod arbejder de selv i kulissen på at lancere deres bud på en streaming-tjeneste, som de løfter sløret for senere i år. En tjeneste der meget vel også når at blive klar til konkurrencen denne efterår.


 


Kun for Stofa-kunder


Stofas løsning vil i første omgang kun være for Stofas egne kunder, og satse benhårdt på både indhold, tilgængelighed og brugervenlighed. Løsningen skal være lidt smartere end konkurrenterne, uden at de dog ønskede at gå ind i detaljer på det punkt.


YouSee har valgt at etablere deres filmtjeneste med det Bonnier-ejede CMore som partner og indholdsleverandør. Stofa ville ikke udelukke at de også arbejder med en partner i forbindelse med deres streaming-tjeneste, men ønskede ikke at nævne navne.


Så vi må vente lidt endnu med at høre, hvad det er at Stofa arbejder på; Men vi må endnu engang konkludere, at fans af filmleje fra sofaen går et stort efterår i møde.

Annonce:
Forrige artikelLIVE: YouSee annoncerer Netflix-konkurrent (SLUT)
Næste artikelKlumme: Hvorfor sagsøger Apple ikke Google?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.