Forside IFA IFA 2012

Tag på eventyr med det nye Sony Action Cam


Image002 


Tag på eventyr med det nye Sony Action Cam


 


Uanset hvor livet fører dig hen, kan du nu optage alle dine oplevelser i et hæsblæsende øjenvidne-perspektiv med det nye Action Cam fra Sony.


 


Med en vægt på blot 90 gram optager Sony HDR-AS15 Action Cam detaljespækket Full HD video, uanset om du vandrer, cykler, snorkler, surfer eller springer i faldskærm.


 
Image008

Sony Action Cam kan monteres på din hjelm eller dit surfbræt med den klæbende monteringsenhed, som let klistrer til alle glatte eller kurvede overflader. Alternativt, som tilbehør, kan du montere kameraet på et vandtæt pandebånds-kit. Derefter skal du blot trykke på den behændige ?Record?-knap for så at optage alt, hvad du ser, mens dine hænder stadig er frie til at gribe pagajen eller lignende.


 


Den lysfølsomme Exmor R CMOS sensor lader dig optage knivskarpe videooptagelser med lav støj i alle lyssituationer ? fra morgen til aften.


 


Kvalitetsobjektivet fra Carl Zeiss byder på 170° vidvinkeloptagelser af dine omgivelser ? lige fra skipister til bjergskråninger og bølger. Derudover sørger SteadyShot-teknologien for at nedbringe de rystelser, som er uundgåelige i sådanne situationer.
Image009Der findes fem forskellige optage-indstillinger ? fra den højeste Full HD 30p-kvalitet til VGA, som er ideelt til langtidsoptagelser. To specielle 720p slow-motion indstillinger (4x og 2x) gør det lettere at analysere et golfslag eller se et BMX-eller skateboard trick i detaljer.


 


Med Sony Action Cam følger et hårdført vandtæt etui, som gør det muligt at optage i regn, sne eller helt ned til 60 m under vandet. Det gør også kameraet modstandsdygtigt overfor jord, skidt og mudder. Allerede fra lanceringsstart findes der som tilbehør en cykelstyrsmontering og både et pandebånds-kit, der ikke er vandtæt, og et der er vandtæt til fans af cykling, vandring, surfing eller wakeboarding og andre typer vandsport.


 


Med tiden vil rækken af tilbehør udvides til også at omfatte en tilt-adapter, der giver flere muligheder for at vinkle kameraet op eller ned for en anden synsvinkel. Et håndholdt håndtag med LCD-skærm vil desuden gøre det muligt at se og efterbehandle optagelser taget med Sony Action Cam. Dertil kommer også et anti-tåge-ark til at stoppe kondenstilblivelse, og en ?Replacement Door Pack?, der tilbyder forskellige muligheder for forbedret billedkvalitet eller lydkvalitet, hvis du optager under vandet.


 


Kameraet understøtter Memory Stick Micro (M2), så vel som andre Micro SD/SDHC (i klasse 4 eller højere) hukommelseskort. Vælg blot det, som passer dig bedst.


 


Du kan også installere Sonys PlayMemories app (Android og iOS) på din smartphone eller tablet, og overføre videooptagelser direkte fra dit Sony Action Cam via Wi-Fi. Den gratis app lader dig også styre dit kamera direkte fra din mobile enhed.


 


Pris og tilgængelighed


Det nye HDR-AS15 Action Cam fra Sony er tilgængelig fra midten af oktober 2012. Vejledende udsalgspris er 2.500,- danske kroner.


 


Tekniske specifikationerFeatures


HDR-AS15


Video format


MPEG4-AVC/H.264


Video resolution


1920×1080/30p (HQ);


1280×720/30p (STD,SLOW,SSLOW);


680×480/30p (VGA)


Image sensor


1/2.3 type (7.77mm) Exmor R? CMOS Sensor with approx. 11900K pixels (16:9) resolution


Still image resolution


Approx. 2.0 megapixels (1920 x 1080)


Lens


Carl Zeiss Tessar 15.3mm (35mm equivalent) / F2.8


Minimum focusing distance approx. 30cm


Image stabilisation


SteadyShot? (electronic) image stabilisation with Active Mode


Wi-Fi


IEEE 802.11b/g/n (2.4GHz band)


Interfaces


HDMI Out (micro); Micro-B/USB2.0 Hi-speed (mass-storage); mic input (stereo minijack)


Memory card


Memory Stick Micro? (Mark 2) and Micro SD/SDHC Memory Card (Class 4 or Higher) compatible


Other features


Monaural speaker and built-in microphone; display panel; date/time stamp; interval recording; fast playback


Dimensions WxHxD


Approx. 24.5mm x 47.0mm x 82.0mm (including supplied battery)


Weight


Approx. 90g (including supplied battery)


 


Kilde: Pressemeddelse, Sony DanmarkAnnonce