Forside Nyheder

Vizio lancerer billige, men hotte laptops


Her skal der lyde en opfordring til importører af forbrugerelektronik i Danmark: Skynd jer at få et agentur på Vizio.


Det californiske firma har begejstret amerikanerne med deres LCD-TV?er, hvor pris- og kvalitetsforholdet er noget bedre, end man er vant til fra andre konkurrenter. Men vigtigst af alt, så har Vizio lige lanceret den serie af laptops, som de har puslet med hele foråret. Og det ser godt ud.


Først og fremmest er det standard ? også på de billigste modeller ? at lagerpladsen varetages af et SSD-drev, og at der er tale om et rent metal-chassis. Men Vizio er jo gode til det med skærme, så selv på de billigste modeller får man en skærmopløsning på 1600×900. De billigste modeller starter ved 900 dollar, eller ca. 5400 kroner eksl. told og moms.

Websitet Engadget har testet en af de nye laptops, og er begejstrede for look, bestykning og prisen. De er dog mindre begejstrede for trackpad, batterilevetid og tastaturet, men ender med at konkludere, at Vizio har fået en god start på PC-markedet.

Annonce:
Forrige artikelYouSee og TDC klar med TV-serier
Næste artikelSpilmarkedet har det skidt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.