Forside Nyheder

YouTube-app klar til PS3


En ny YouTube-app er klar til PS3-platformen. Den er ude i USA nu, men er også på vej til resten af verden.


PlayStation 3-fans har altid haft fornøjelsen af at kunne smide videoer op på den store skærm via deres spilkonsol. Sonys indbyggede webbrowsere understøtter Flash, så det har ikke været et stort problem, modsat konkurrenten Xbox 360, der først for nylig har fået YouTube ombord.


Og netop for ikke at stå tilbage for ovenstående, kommer der nu en særlig YouTube-app til PlayStation 3 til de, der gerne vil have lidt mere ud af deres YouTube-oplevelse på spilkonsollen.


Denne skulle angiveligt have en forbedret søgefunktion, der blandt andet giver dig søgeresultater, mens du taster. Det sidste er rigtig rart, når man ikke har et fuldt tastatur at arbejde med.


Ligesom Bluetooth eller AirPlay


Men hvad mange nok vil finde endnu sjovere, er at den nye YouTube-app kan fjernstyres fra en smartphone. Det foregår via wi-fi, hvor man parrer sin telefon med PS3?en. Derefter kan man finde en video på ens YouTube-app på smartphonen, og så vil den begynde at spille på den store skærm via PS3?en.


Den nye app er tilgængelig i dag i Nordamerika, så hvis du har din router eller PS3 sat op til at tro, at den står i USA, kan du hente den under ?My Channels? i PlayStation store. Som YouTube-holdet skriver på deres blog, så bliver den rullet ud til flere lande i løbet af de næste måneder, formodentlig også Danmark.

Annonce:
Forrige artikelAndroid har overtaget Europa
Næste artikelApple advarede Samsung ved møde i 2010
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.