Forside Nyheder

ADL by Furutech i Tape Connection


ADL Esprit


 


Alpha Design Labs er en relativt ny budget-linie fra den japanske high-end specialist Furutech.


Furutech har skabt et navn på at lave ultra high-end kabel- og strøm-produkter, der leverer en unik kvalitet takket være højteknologisk udvikling og ekstremt høj produktionskvalitet. Med ADL ønsker Furutech at gøre disse dyder tilgængelige for et bredere publikum, via et mere tilgængeligt prisleje og en særlig fokus på kompakt og/eller transportabel lyd.


Det nyeste produkt fra ADL er lidt af en schweizerkniv – ADL Esprit er en digital for-forstærker med en række særlige features, der gør den oplagt til et ultra-kompakt hifi-system hvor kvalitetskravene er høje. Centrum i ADL Esprit er en yderst vellydende DAC, der i vores lyttetests er konkurrencedygtig mod “rene” D/A konvertere i samme prisklasse.


Men Esprit kan meget mere end dét. Den indeholder for det første en fremragende hovedtelefon-forstærker. I kombination med de øvrige features er ADL Esprit derfor helt oplagt til den kræsne head-fi entusiast, der gerne vil kombinere DAC og hovedtelefon-forstærker. Esprit indeholder både SPDIF optisk og coax, asynkron USB samt to analoge indgange, hvilket skulle dække de flestes behov.


USB tilslutningen indeholder en lækker detalje: Det er ikke kun en indgang, men en to-vejs kommunikation med PC’en. Det betyder at du kan bruge ADL Esprit både til at levere lyd fra PC’en, men også til at optage lyd, både fra de digitale og de analoge indgange.


Mere information om Alpha Design Labs kan findes på www.adl-av.com.


Forhandler: Tape Connection mkII

Annonce