Forside Produkter HiFi & Surround

Advance klar med Airblue-højttalere


 


Stream musik direkte over til de nye aktive højttalere fra ADVANCE via Airblue.


ADVANCE AIR 70 er nye aktive trådløse højttalere, der understøtter Airblue. Det er trådløs musikstreaming via Bluetooth, i den seneste udgave der både understøtter HiFi lyd og transmission over lange afstande.


Du kan med disse nye aktive højttalere streame musik direkte fra din smartphone, tablet eller computer direkte til ADVANCE AIR 70, og du har et dermed komplet hifi-anlæg. Nemmere og smartere bliver det næsten ikke.


ADVANCE AIR 70 benytter aptX BlueTooth teknologi for at overføre signalerne så tabsfrit som muligt, og det er lige meget om signalet kommer fra en PC / Mac eller Iphone/Ipad/Android smartphone, bare så længe BlueTooth understøttes.


Højttalerne er opbygget som en 2 vejs konstruktion med en 26mm domediskant og en 5,25? bas/mellemtoneenhed. Internt benyttes en 2 x 50 watt forstærker til at drive enhederne.


ADVANCE AIR 70 leveres i sort med top / bund i sort pianolak.


 
 


Pris og tilgængelighed


Pris er kr. 3.995,- for et sæt (2 stk).


Forhandles af: SUN Audio


 


Annonce