Forside * Nyheder

Apple: 2 mio. bestillinger af iPhone 5 første døgn

 


 


Apple bekræfter at interessen er større end nogensinde for ny iPhone, selvom telefonen ikke er på gaden endnu.


iPhone 5 går som varmt brød allerede inden den er på gaden. Apple bekræfter at interessen er dobbelt så stor som for iPhone 4S.


Den tidligere rekord for forudbestillinger på en ny iPhone indehaves af iPhone 4S. Den lød på 1 mio. forudbestillinger det første døgn.


Den rekord er nu slået. Apple bekræfter at iPhone 5 solgte dobbelt så godt, i de første 24 timer efter at der blev åbnet for forudbestillinger af den nye telefon.


De kunder der var først ude med forudbestillingerne kan se frem til at få telefonen på første udgivelsesdag, som er den 21. september. Men flere har allerede fået at vide at deres forudbestilling først leveres til oktober.


Herhjemme er der endnu ingen mulighed for forudbestilling. iPhone 5 til salg fredag d. 28. september, hvor udvalgte telebutikker vil holde åbent fra midnat natten imellem torsdag og fredag.


Prisen på iPhone 5 ventes at begynde ved ca. 5000 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.