Forside Indhold og distribution Musik

Avis: Apple vil være din radiostation på nettet


 


Ifølge avisen The Wall Street Journal så arbejder Apple lige nu i kulissen for at kunne tilbyde streaming radio.


Apple vil gerne udvide musikbutikken med streaming radio. Kilder fortæller til avisen The Wall Street Journal, at Apple lige nu forhandler med pladeselskaberne om rettighederne.


Ifølge avisens kilder vil det være i stil med Pandora Radio, der i USA tilbyder virtuelle radio-kanaler hvor musikken automatisk hentes frem efter bagvedliggende søgninger som genre, artist, popularitet mv. Herhjemme tilbyder Spotify en lignende service, som en del af deres musikstreaming.


Apple har tidligere overvejet at lave en egentlig musikstreaming ala Spotify, men de planer blev lagt i skuffen igen. Denne gang virker forhandlingerne dog mere seriøse, lyder det fra kilder tæt på situationen overfor avisen. Forhandlingerne er dog lige startet for nylig, så det ventes ikke at være noget der åbner i næste måned.


Avisen fortæller at musikken på radiokanalerne skal finansieres af reklamer imellem musikken, som er samme måde som Pandora opererer på i USA.

Annonce