Forside Nyheder

Bestil iPhone 5 hos Telenor fra midnat


Hvis du gerne vil have en iPhone 5, så kan det være, du skal sætte dig ved computeren her til aften.


Til midnat åbner Telenor nemlig for bestillinger af den nye iPhone, og hvis den er lige så populær i Danmark som i resten af verden, så bliver der rigtig meget rift om den. Bestillingerne kan lægges ind på www.telenor.dk


Som vi tidligere har skrevet, kommer Telenor til at understøtte iPhonens LTE-netværk som et led i et samarbejde med Telia. ? iPhone 5 er naturligvis fuldt funktionel på Telenors stærke 3G-netværk nu og vil få fuld 4G understøttelse på Telenors netværk, kort tid efter vores 4G lancering.?, siger direktør Mattias Ringqvist fra Telenor privat.


Kunder på interesselisten vil blive kontaktet i den rækkefølge, de har skrevet sig op. Der er dog endnu ikke kommet en endelig pris på iPhone 5, men vi forventer, at den kommer til at ligge på 4.999 kroner uden abonnement.

Annonce