Forside Nyheder

Får iPhone 5 nye øretelefoner?


iPod’ens hvide øretelefoner fik næsten lige så meget ikon-status som iPod’en selv, da mp3-afspilleren revolutionerede den måde, vi hører musik på for snart mange år siden. Det skyldtes ikke mindst Apples fantastiske markedsføring, der gjorde en iPod-ejer identificérbar alene med de hvide kabler, der hænger fra vedkommendes ører.


Siden har øretelefonernes design stort set været det samme, også selvom iPhone og iPad næsten har erstattet iPod på nuværende tidspunkt. Men måske vil Apple også lancere en nyhed på denne front, når iPhone 5 formodentlig bliver vist frem om et par uger.


I hvert fald har  websitet MacRumours opsnappet et rygte og en video fra et vietnamesisk site, hvor et nyt sæt øretelefoner, der angiveligt skulle være de nye iPhone 5-øretelefoner, bliver vist frem. Der er intet, der underbygger rygtet, andet end at det vietnamesiske site, TInthe.vn, som regel har troværdigheden i orden, når det gælder deres Apple-rygter. Og så det faktum, at der på ledningerne står “Designed by Apple in California, Assembled in Vietnam”.


Ifølge begge websites skulle de nye øretelefoner være samlet på Foxconns fabrik i Vietnam.

Annonce