Forside Nyheder

Hvad vil Samsung NU afsløre?


Det er enten en fis i en hornlygte, eller også er det, som Samsung påstår, ?The Next Big Thing?.


Faktum er i hvert fald, at Samsung har indkaldt til pressemøde i New York 24. oktober for at vise noget frem, der tydeligvis kan betjenes med en stylus.


Samsungs S Pen pryder nemlig toppen af invitationen, der blot er en ?kryds i kalenderen?-melding, inden en reel invitation følger. Det kan være, det bare er en officiel lancering af Note-serien, herunder en amerikansk udgave af Galaxy Note II. Det ville blot være mærkeligt, siden disse allerede er at finde i visse butikker.


Måske skal spekulationer over i en helt anden retning. Microsoft har nemlig indkaldt til pressemøde i New York dagen efter. Så måske er det vi her ser, et præsentationssamarbejde i stil med Nokia og Microsofts Lumia-lanceringer, hvor Samsung teaser nogle Windows-tablets, man kan bruge S Pen med, hvorefter Windows 8 lanceres officielt dagen efter.


Det kan også være, at Samsung vil overhale Microsoft med en nyhed, vi endnu ikke kender. Vi skal i hvert fald nok dække det, når det sker.

Annonce