Forside IFA IFA 2012

IFA 2012: 3D home cinema-projektor fra Sony

Image88

I forbindelse med IFA-udstillingen i Berlin blev Sony VPL-HW50ES præsenteret.

Funktionerne i VPL-HW50ES bygger på den seneste teknologi. Det er blandt andet en tilpasset version af Sonys smart reality creation, som blev udviklet til 4K home cinema-projektoren VPL-VW1000ES, der netop har modtaget en EISA Award. Digital reality creation-teknologien kan genskabe indhold, der er gået tabt.

En lysstyrke på 1.700 ANSI-lumen opnås ved at forbedre lampens effektivitet og optimere den optiske blok. Dette kombineres med en ny bright cinema and TV mode, der opnår 30 procent mere lysstyrke end den tidligere model uden at gå på kompromis med farvegengivelsen.

Sonys kontrastforstærkende teknologi og optimeret Advanced Iris 3 algoritme kombineres for at give projektoren et dynamisk kontrastforhold på mere end 100.000:1. Kontrastforstærkeren virker ved at analysere hver enkelt scene og derefter automatisk optimere kontrasten i realtid ved at kompensere for mørke og lyse dele af billedet. Yderligere funktioner som høj lysstyrke og Sonys 3D Crosstalk reduktionssystem med SXRD-paneler forbedrer 3D-billedet yderligere.

Der er en indbygget 3D-transmitter, en bredere mulighed for linseskift med V-shift op til + – 71 procent og stille 21dB som det maksimale støjniveau.

VPL-HW50ES fås i sort og hvid.

 

Image87


 


Pris og tilgængelighed

Kommer til Europa i slutningen af oktober 2012.

Prisen er ikke oplyst.

Annonce