Forside Nyheder

JVC præsenterer fire nye projektorer


JVC DLA-X95 er den nye topmodel


 


Forbedret kontrast, 4K og 3D performance. Det er nogle af nyhederne i JVC’s næste lineup af projektorer.


JVC satser stort på projektorer til den kræsne hjemmebiograf-entusiast. Næste program – lineup – består af ikke færre end fire nye modeller. Så det er lidt for enhver smag – og pengepung.


Projektorene, der lige er blevet vist frem i forbindelse med Cedia-udstillingen i USA byder på flere nyheder. Der er forbedret kontrast, ligesom JVC er klar med et løft på både 3D og 4K video (4K = 4 gange full HD).


E-shift teknologien, der sørger for opskalering fra 1080P og mindre til 4K, er kommet i en version 2 med forbedret resultat. Et nyt lampe-system og polarinserings-grid (for 3D) giver projektorene end højere kontrast. E-shift2 er i de større modeller.


 JVC DLA-X35


 


Selve algoritmerne til opskalering fra 2K / 1080P op til 4K video er JVC’s egne, og i de nye projektorer er den tidligere teknik baseret på to-bånd filtre erstattet med en ny der baserer sig på 8-bånd filtre. Det lyder teknisk, men ifølge JVC giver det et synligt bedre resultat.


På 3D-siden er der også sket forbedringer, og ny elektronik og ny optik reducerer cross-talk. Resultatet er mere naturlige, rene og lysere billeder. 3D-brillerne bruger nu radiobølger (RF) istedet for infrarøde (IR) signaler, hvilket forbedrer rækkevidde og stabilitet.


DLA-X95 har en kontrast på 130.000:1
DLA-X75 har en kontrast på 90.000:1
DLA-X55 har en kontrast på 50.000:1
DLA-X35 har en kontrast på 50.000:1


Som noget nyt kan projektorene også fjernbetjenes fra smartphone og tablet.


Model DLA-X35 leveres i hvid og sort, mens de øvrige modeller DLA-X55, DLA-X75 og topmodellen DLA-X95 kun fås i sort.


 JVC DLA-X75


 


Pris og tilgængelighed


De nye projektorer kommer på markedet til november.


De danske priser kendes ikke endnu.

Annonce